Coalició per l’Hospitalet demana al govern municipal doni suport a la campanya “nevera solidària” amb la instal·lació d’aquest espai a la ciutat.

CH demana a l’ajuntament de Hospitalet l’instal·la cio en el mercats municipals de la ciutat de neveres solidaries.

 • 05 nov’ 2018.- Coalició per l’Hospitalet demana a l’ajuntament de la ciutat l’elaboració d’un protocol de col·laboració amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya per la implantació als mercats municipals de “neveres solidàries”. L’ajuntament podria habilitar un espai dintre dels mercats municipal on situar aquest refrigerador i l’agència de salut pública podria encarregar-se de la formació en seguretat alimentària dels voluntaris que col·laboren en el seu manteniment.

  El projecte “nevera solidària” consisteix en un espai on es situa un refrigerador on els veïns o comerciants poden deixar aliments que poden ser aprofitats per qualsevol persona.

  Per Coalició per l’Hospitalet aquesta es una molt bona iniciativa donat que a Catalunya cada any es llencen més de 260.000 tones d’aliments que podrien ser aprofitats per qualsevol veí.

  Per Coalició per l’Hospitalet és un bon  instrument que evita el malbaratament alimentari i que ja està implantat en ciutats com: Barcelona, Madrid, Sevilla, València,  Saragossa, Toledo, Vitòria, Donosti, Galdakao, Santiago de Compostela, etc.

  L’Hospitalet com ciutat solidaria no pot estar al marge d’aquesta iniciativa compromesa amb la lluita contra el malbaratament d’aliments, conscienciació social i suport a les famílies.

  1. Sant Joan, 36 baixos, 08901 L’Hospitalet/Tel. 688.254.946/info @coalicionporhospitalet.com
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Hospitalet de Llobregat

Web: www.coalicionporhospitalet.com

© Coalición por Hospitalet 2018 | Aviso Legal | Política de Cookies

Diseñada by: Creatit.es – Agencia Creativa