Coalició per l'Hospitalet reclama a l'ajuntament que posi més mitjans per combatre les desigualtats salarials entre dones i homes a la ciutat

  • CH demana a l’ajuntament més implicació per acabar amb la bretxa salarial entre homes i dones a Hospitalet

Gener’19.- Coalició per l’Hospitalet insisteix en la necessitat d’augmentar els esforços des de l’ajuntament per acabar amb la injustícia de a igual treball diferent sou, segons siguis home o dona. Una situació que s’incrementa a partir dels 55 anys d’edat.

Des de l’ajuntament hem d’elaborar plans i accions d’igualtat d’oportunitats en el treball que siguin efectius, col·laborant amb les entitats privades en la seva implantació a la ciutat impulsant plans de formació, sensibilització i assessorament local, així com dur a terme la col·laboració necessària amb altres administracions, que mitjançant els seus projectes i subvencions també poden ajudar a acabar amb la bretxa salarial de gènere.

Per CH no podem acceptar que a l’Hospitalet una dona, fent la mateixa feina que un home, guanyi un 23.9% menys de salari. Per això, des de Coalició per l’Hospitalet pensem que acabar amb la desigualtat laboral ha de ser una prioritat del govern de la ciutat.

Coalició per Hospitalet es compromet que si al maig de 2019 arriba a l’alcaldia de l’Hospitalet elaborarà, juntament amb les entitats implicades en la ciutat, un protocol de seguiment anual i acció inmedita i permanent contra la discriminació salarial a l’Hospitalet, cosa que a dia d’avui no existeix en la nostra ciutat.

 

  1. Sant Joan, 36 bajos, 08901 L’Hospitalet/Tel. 688.254.946/info @coalicionporhospitalet.com
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Hospitalet de Llobregat

Web: www.coalicionporhospitalet.com

© Coalición por Hospitalet 2018 | Aviso Legal | Política de Cookies

Diseñada by: Creatit.es – Agencia Creativa