Coalició per Hospitalet proposa implantar una política audaç i eficaç contra el canvi climàtic a la ciutat

 •  CH vol fer de l’Hospitalet una ciutat climàticament neta

  Març’19.- Coalició per Hospitalet planteja el foment de mesures concretes en la ciutat per fer front a les greus conseqüències mediambientals i contra la salut dels nostres veïns provocat pel canvi climàtic.

   

  Segons CH els ajuntaments poden i han de desenvolupar polítiques eficaces de millora mediambiental, ja que no fer-ho perjudica la nostra salut i condemna als nostres fills a un futur incert. És la nostra obligació mitigar el canvi climàtic, perquè els nostres fills tinguin un món millor.

   

  Coalició per Hospitalet, entre les mesures contra el canvi climàtic a nivell local, proposa establir un acord amb les empreses ubicades a la ciutat per afavorir la implantació d’una economia «verda» respectuosa amb l’entorn i basada en la reducció de les emissions contaminants, l’ús de sistemes energètics més eficients i renovables, la reducció tant de la producció de substàncies químiques com d’emissions de carboni, així com potenciar la reutilització i el reciclatge de residus.

   

  CH assenyala també la necessitat de reemplaçar tota la flota d’autobusos, vehicles municipals i de recollida d’escombraries contaminants per vehicles elèctrics, la substitució progressiva de l’actual asfaltat per un altre sonoreductor, l’obligació d’establir mesures reductores de soroll procedent d’aparells d’aire condicionat industrials que alguns negocis tenen als terrats i la substitució de l’actual enllumenat públic per models més eficients i amb millor lluminositat. Així com informar del grau de contaminació a la ciutat a través de l’informatiu local.

   

  Coalició per Hospitalet es compromet a que si en les eleccions municipals de maig de 2019 arriba l’alcaldia de la ciutat farà Hospitalet una ciutat climàticament millor.

   

Sant Joan, 36 bajos, 08901 L’Hospitalet/Tel. 688.254.946/info @coalicionporhospitalet.com

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Web: www.coalicionporhospitalet.com

Teléfono: 688 254 946